تحقیق و توسعه
در بخش تحقیق و توسعه ( R&D ) مقالات ترجمه شده و کاربردی شامل : دنیای قهوه، گسترونومی (فرهنگ غذا و نوشیدنی)، میزبانی ( HOSTPITALITY ) و غیره خود را بهصورت رایگان در اختیار شما عزیزان و علاقهمندان قرار میدهیم.
آخرین پستهای آموزشی
قهوه صبح سالم در خانه | 3 راه
https://youtu.be/Cc-6kOK_wpg در اینجا چند روش برای درست کردن قهوه ام در صبح برای شروع روزم با پای راست آورده شده است. بعد از یک لیوان
تمرین برای باریستا
https://youtu.be/ui9Sqi-WriY در این ویدیو به شما نشان می دهم که چگونه پایه های لاته آرت: قلب، روزتا و لاله را بریزید.توصیه من برای هر مبتدی
لته آرت
https://youtu.be/jYq1pHJYQmw این باریستا خفن تو این کلیپ نشون میده چقدر سریع و راحت با یک دستگاه اسپرسو ساز، لته درست میکنه. اونم با چه طرحای
فرم استخدام در شعبههای کاما
فرم زیر را برای استخدام در شعبههای کاما، پر و ارسال بفرمایید.
دورههای آموزشی
دورههای آموزشی کاما شامل باریستا، بارتندر، آشپزی و مدیریت کافه رستوران است. و شما میتوانید بنا به علاقهمندی خود در هر کدام از بخشها مهارت کسب کنید و در یکی از شعبههای کاما مشغول به فعالیت یا وارد بازار کار شوید.
باریستا
دورههای کاربردی شامل:
تاریخچه قهوه، نحوهی صحیح عصارهگیری، شناخت دانهی قهوه، رست، قهوههای دمی(نسل سوم) و لتهآرت میباشد.
شما طی 3 جلسه 8 ساعته به صورت تئوری و عملی همراه با جزوهی اختصاصی و بعد از آن 40 ساعت کارآموزی در یکی از شعبههای کاما به این مهارت مسلط شده و آمادهی ورود به حوزهی کسب و کار خواهید شد.
بارتندر
دورههای کاربردی شامل:
نوشیدنیهای مولکولار، نوشیدنیهای کریزی (CRAZY) ، سیروپ سازی، آموزش رسپی نویسی و گارنیش همراه با جزوهی اختصاصی میباشد.
شما طی 5 جلسه 3 ساعته (به صورت خصوصی و نیمه خصوصی) و 20 ساعت کارآموزی در یکی از شعبههای کاما به این مهارت مسلط شده و آمادهی ورود به حوزهی کسب و کار خواهید شد.
آشپزی
این دورههای کاربردی در بخشهای مختلف، بهصورت جداگانه برگزار میشود.
شامل : گریل، پیتزا، پاستا، صبحانه، نان حجیم، غذاهای ایرانی و آموزش رسپی نویسی است.
شما میتوانید بنا به علاقهمندی خود در هر کدام از بخشها مهارت کسب کنید و وارد بازار کار شوید.
مدیریت
دورههای تخصصی مدیریت کافه رستوران برای علاقهمندان دارای سابقه فعالیت در یکی از بخشهای مرتبط با خوراک و نوشیدنی را دارند مناسب میباشد. این دوره در دوبخش : مدیریت کافه رستوران و مدیریت راهاندازی کافه رستوران برگزار میشود.
مدیریت کافه رستوران
شامل آموزش مدیریت مالی، استخدام، باشگاه مشتریان، فروش و خرید، قراردادها، تولید محتوا، تبلیغات و … است.
مدیریت راهاندازی پروژه
آموزش نحوه انتخاب ملک، کانسپت سازی، نکات مهم معماری، خرید تجهیزات، چیدمان، کانتر کنترل، قراردادها و … میباشد.
.
فرم ثبتنام دورههای آموزشی
فرم زیر را برای شرکت در دورههای آموزشی کاما، پر و ارسال بفرمایید.